I 2020 bruker de fleste Google for å finne å finne det som finnes i nærheten. Allikevel er det så mye som 35% av små og mellomstore bedrifter som ikke har sin egen hjemmeside., og planlegger heller ikke å etablere en. Denne artikkelen forklarer hvorfor du bør ha et nettsted for din bedrift.

 

1-Kunder forventer informasjon

Mer enn tidligere forventer kunder å finne deg på nett, og ihvertfall finne noe informasjon om bedriften din. Potensielle kunder undersøker nøye før de handler, selv om det kanskje bare er en liten ting fra en lokal foretning.

De trenger ikke kompliserte nettsteder, men enkel tilgang til informasjon om hvordan din bedrift kan nås. De leter også etter informasjon som kan treffe dem.

Målsettingen er å holde kunder oppdatert på de siste produkter og tjenester. Det vil hjelpe dem til å velge det rette produktet eller tjenesten for akkurat seg. Kanskje også pirre nysgjerrigheten og fortelle om no de ikke allerede visste.

2-Kontroll over informasjon og din varemerke

Offisielle nettsteder fungerer som en profilbærer og gjør det enklere for kunder å identifisere seg med din bedrift den dagen de trenger en vare eller tjeneste fra deg. Utover det trenger enhver bedrift en god grafisk profil som hjelper til identifisere din bedrift i alle sammenhenger.

3-Markedsføring er rimeligere med egen hjemmeside

Å lage et nettsted er rimeligere enn annen markedsføring som annonser, brosjyrer og til og med visittkort.

En egen hjemmeside gir deg muligheten til å endre informasjon akkurat når det trengs uten å måtte informere i annonser og andre tradisjonelle markedsføringskanaler. Slik kan du fortelle om siste nytt, vise tilbud og reklamere direkte på hjemmesiden.

4-Du kan oppdatere din egen hjemmeside

For lenge siden var webutvikling komplisert. Nå er situasjonen en annen og du kan gjøre endringer på hjemmesiden selv.

Vi lager nettsteder som er tilpasset dine behov uansett branje og gir deg tilgang til intuitive verktøy for å holde informasjon på nettstedet oppdatert.

5-Du kan utvide nedslagsfeltet

Du kan komunisere enklere med potensielle kunder ved å integrere verktøy som chat eller kontaktskjema. Kunder vil ha muligheten til å enkelt komme i kontakt med deg og få svar på det de lurer på.

I tillegg anbefaler vi å bruke Google Maps og fortelle alle hvor de kan finne din bedrift.Besides that,

… Men jeg er på sosiale medier. Trenger jeg da et eget nettsted?

I dag finnes det hundrevis av solsiale media-platformer med ulikt fokus. Det er svært krevende å holde vedlike informasjon på alle disse platformene.

Så hva er løsningen?

Lag dine egne regler. Lag din egen hjemmeside og henvis dine sosiale medier inn til hjemmesiden. Det vil bidra til å nå flere kunder, og du eksluderer heller ikke potensielle kunder som ikke benytter sosiale medier.

Konklusjon: Alle bedrifter trenger en hjemmeside

Tenk på konkurrentene dine som allerede er et steg foran. Å ha en hjemmeside er ikke like krevende som det en gang var og du kan enkelt fortelle om dine produkter og tjenester. Start din digitale markedsføring i dag.

Butikkvindu AS er et velrennomert web- og designbyrå som fokuserer på høy kvalitet i alle leveranser og vi er klare til å hjelpe deg videre inn i den digitale markedsføringen.