Webdesign

Hvorfor
velge oss

Vi skreddersyr nettsteder enten det dreier som enklere hjemmesider eller komplekse nettbutikker som sikrer at virksomheten når sine mål, og brukerne får oppfylt sine behov.

Vi bistår i hele prosessen fra kartlegging av mål og brukerbehov, til prioritering av innhold og utforming av interaksjonsdesign. Nettsiden er selskapets hjem på nett, og vil ofte være stedet nye kunder går for å gjøre seg kjent. Vår oppgave er å bidra til at førsteinntrykket blir godt, og at designet er utformet slik at brukerne får løst sine oppgaver på enklest mulig måte. I prosessen jobber vi tett sammen med kunden, mot et resultat som både vi og dere kan være stolte av. Alle nettsider tilpasses ulike skjermstørrelser og plattformer. De laster hurtig, er universielt utformet og er enkel for webansvarlig å redigere og bruke.

Vi samarbeider tett med flere fotografer, tekstforfattere og markedsrådgivere, som kan bistå i prosesser og utforming ved behov.

Slik jobber vi

Tjenester

Blocksberg lager digitale produkter med strategi, teknologi og kreativitet

Nettbutikk

Alle våre leveranser er skreddersøm og spesielt tilpasset hvert enkelt prosjekt avhengig av hvilke krav dere som oppdragsgiver stiller. Butikkvindu sørger for at din bedrift får det beste utgangspunktet for å lykkes med satsingen. Tett oppfølging etter lansering av nettbutikk er en avgjørende for å lykkes.

Profilbærende design

For å ivareta og bygge sterke markedsposisjoner må alt virksomheten gjør og uttrykker, henge sammen med merkevarens løfte. En av våre største styrker er evnen til å videreutvikle merkevarebyggingen i digitale medier. Strategiske og taktiske valg baseres på innsikt om målgrupper, konkurrenter og ikke minst inngående kjennskap om de mulighetene mediet har og respekt for oppdragsgivers tradisjoner.

Integrasjon mellom systemer

Har du allerede en fysisk butikk eller tjenester som håndteres gjennom tredjeparts systemer, er vi behjelpelige med integrasjon mellom systemer for å gjøre arbeidsflyt enklere slik at du kan arbeide med det du kan best.

Tjenester og oppfølging

Butikkvindu / Blocksberg Design er en liten, men tøff og uredd aktør i det digitale markedet. Vi legger vår stolthet i å levere av ypperste klasse fra start til mål.

Serviceavtale

Alle være leveanser inkluderer serviceavtale som sikrer at nettstedet ditt til enhver tid er opdpaert med siste sikkerhetsversjoner av programvare. På denne måten er du godt rustet mot potensielle angrep fra hackere. Skulle nettstedet allikevel bli angrepet plikter vi å gjenopprette nettstedet i den stand det var før angrepet skjedde.

Forutsigbarhet

Forutsigbarhet er viktig for oss og våre kunder. Så langt det lar seg gjøre prises prosjekter på forhånd. Det samme gjelder underprosjekter / leveranser som dere ønsker at vi utfører.